2007/03/12
دستور پخت کیک شکلاتی عمیق
دخترا و پسرای خوب ، اول از همه برای درست کردن کیک شکلاتی عمیق باید حالتون خیلی خوب باشه و بهتر میشه اگر این کیک رو برای کسی که خیلی دوسش دارین درست کنین .
صد و بیست و پنج گرم کره ای که در دمای اتاق نرم شده باشه .
صد و هشتاد و پنج گرم شکر قهوه ای ( حالا اگه سفید بود هم عیبی نداره ) .
یک قاشق غذاخوری نسکافه .
دو عدد تخم مرغ .
چهل گرم آرد مخصوص شیرینی پزی که به میزان مشخص مواد لازم برای خوب پف کردن کیک و شیرینی رو داره . نمی دونم تو ایران هست یا نه .
صد و بیست و پنج گرم آرد ساده .
شصت گرم پودر کاکائو اعلا .
صد و هشتاد و پنج میلی لیتر شیر پرچرب .
یک قاشق چایخوری وانیل .
یک قاشق چایخوری جوش شیرین .
نود گرم شکلات تخته ای که خرد شده باشد .
........................................................................................................
شکر و کره رو با هم خوب بزنید تا سفید بشه . نسکافه رو اضافه کنید و دوباره بزنید . تخم مرغ ها رو تو یک کاسه بشکنید و زرده و سفیده شونو با چنگال یک خرده با هم قاطی کنین و بعد کم کم به مخلوط شکر و کره و نسکافه اضافه کنید و باز هم بزنید .
تمام مواد خشک رو ( شامل آرد ساده و آرد مخصوص و پودر کاکائو . جوش شیرین و وانیل ) تو یک ظرف الک کنید تا تمام گره هاشون باز بشه . همونطور که گره های آرد ها رو باز میکنین خودتون هم لبخند بزنید . بعد از لبخند مخلوط اولیه و شیر رو به این آرد ها اضافه کنید . فراموش نکنید که در این مرحله باید از قاشق فلزی استفاده کنید . خوب که با قاشق فلزی مواد رو با هم مخلوط کردید شکلاتهای خرد شده رو هم اضافه کنید و این مخلوط نهایی رو به قالبی که کفش رو با کاغذ شیرینی پزی پوشانده اید و کمی هم چربش کرده اید منتقل کنید و در فری که از قبل گرم شده قرار دهید .
در مورد اینکه درجه فر چقدر باید باشه ازم سوال نکنید چون من هیچوقت به این چیزا دقت نمیکنم و به حسم رجوع میکنم . در مورد اینکه کیک چقدر باید تو فر بمونه هم سوال نکنید چون باز هم نمی دونم . سعی کنید با کیک به این خوشمزگی ارتباط عاطفی برقرار کنید . بهتره که ده دقیقه یک ربع اول در فر رو باز نکنید . بعد از اون برای امتحان اینکه کیک پخته یا نه بهتره از چیزی مثل چوب کبریت استفاده کنید . چوب کبریت رو در کیک فرو کنید جوری که به وسط کیک برسه و بعد بیرون آورید . اگه مواد کیک به چوب نچسبید یعنی که کیک پخته و از درون پوک شده . چون رنگ کیک قهوه ای تیره ست از روی رنگش متوجه نخواهید شد که آیا پخته یا نه . حواستون باشه که نسوزه .
نکته کنکوری : این مقدار مواد اولیه برای یک قالب گرد به قطر بیست و یک سانتیمتر مناسب است .
نکته کنکوری دوم : شکلات تخته ای که انتخاب میکنید اگه تلخ باشه کیک عمیق تری خواهید داشت .
نکته کنکوری سوم : کیک را بعد از خارج کردن از فر به مدت سی دقیقه بذارید در قالب بمونه تا یک کم خنک بشه .
پیشنهاد سرآشپز : یک خرده شکلات رو با یک خرده کره در یک ظرف حرارت دهید تا با هم مخلوط شوند . لازم نیست اصلا بپزند فقط همین که آب شوند کافیست . این سس شکلات رو بریزین روی کیک و پخشش کنید روی تمام سطح کیک .
نتیجه همونی خواهد شد که در عکس مشاهده نمودید .
اگه به تمام دستورات مو به مو عمل کردید و کیک خوبی به دست نیاوردید مطمئن باشید تو مقدار عشق و انگیزه ای برای تهیه اش به کار برده اید یک اشکالی وجود داشته و لاغیر .
....................
............................
.....................................
...............................................
نوش جانتان .
7 Comments:
Blogger Unknown said...
in asheghane tarin dastoor e pokhti ye ke ta hala khoondam :) kheili keif dad.

Anonymous Anonymous said...
سلام. من هم دارم یک وبلاگ فارسی می نویسم و امیدوارم که بتونم به جمع شما ایرانیای اینجا وارد بشوم. خیلی خوشحال می شم اگه وبلاگم رو بخونید و نظر بدید

Anonymous Anonymous said...
این کیک حتما خوردن داره...اگر یک کتاب آشپزی با این سبک بنویسی فکر میکنم پرفروشترین کتاب آشپزی دنیا میشه

Anonymous Anonymous said...
نیکی عزیز، چنذ روزی نتونستم وبگردی کنم و خبر نداشتم از مرخصی برگشتی. خیلی خوشحالم که لذت خوندن پستهای قشنگت برام تکرار می شه.لذتی به اندازه ی طعم بی همتای یک کیک شکلاتی عمیق

Blogger مامان غزل said...
والا ما هیچ عشق و انگیزه ای برای تهیه اش نداریم ولی برای خوردنش تا دلتون بخواد... مهمون نمی خواین؟

Anonymous Anonymous said...
چقدر ملوس نوشته بودی.
واقعا محشر بود.
خدایی دختر از هر چیزی که مینویسی اونقدر محشر و عالی مینویسی که آدم کیف میکنه.
تو محشری نیکی جونم.
:*

Anonymous Anonymous said...
man alan hazeram har che ghadr beshe bedam ye zare az in cake bekhoram