
دویست و پنجاه گرم آرد
صد و بیست گرم کره آب شده
دو عدد زرده تخم مرغ
همه رو با هم مخلوط کنین . اگه ازین دستگاه های غذاساز دارین میتونین همه مواد رو بریزین تو دستگاه و با هم مخلوط کنین . خمیر به دست آمده رو بذارین داخل کیسه فریزر و یک ساعت در یخچال استراحتش بدین .
بعد از یک ساعت خم

یر رو به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و در قالب های مخصوص تارت پهن کنین . کف خمیر ر با چنگال سوراخ سوراخ کنین . بیست دقیقه درون فر با دمای صد و هشتاد درجه بذارین تا بپزه .
حالا تو این ظرفهای بیسکوییتی رو با هر چی دوست دارین پر کنین . مربا ، خامه شیرین شده یا مخلوط شکلات آب شده با خامه و کره .
نوش جان
کاش به هم زنگ میزدیم ها!!خدایی خیلی بازارش قشنگ بود.