از پختن غذاهای چرب و سرخ کردنی ها پرهیز میکنم . به اندازه کافی ازین زندگی ماشینی و کم تحرک صدمه میبینیم .
کشک بادمجون از غذاهای محبوب منه اما به دلیل روغن زیادی که باید در تهیه این غذا به کار برد سالی یک بار هم درست نمی کردم تا اینکه مامانم یک راه حل خوب پیشنهاد کرد و اونم بخارپز کردن بادمجون ها بود به جای سرخ کردن . تصور کنین با دو سه قاشق روغن که اونم برای تهیه پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ استفاده میشه میشه کشک بادمجون درست کرد . خوب نیست ؟
اینم عکس همون بخارپزی که خیلی وقت پیش هم ازش گفته بودم .
خیلی خوبه کم روغن خوردن
در هر حال پیشاپیش مبارکه
قربونت
مریم