از رویه ای که برای این کیک انتخاب کردم خیلی راضی بودم . هم خوشرنگ بود و هم خوشمزه .
کیک اسفنجی ساده پختم . کیک رو از ارتفاع به دو قسمت کردم . دو قسمت کیک رو با یک شربت مرطوب کردم . این شربت میتونه عرق بهارنارنج باشه یا لیکور . بین دو قسمت رو با خامه زده شده و فرم دار پر کردم . از آب هر میوه رنگ داری میشه برای تهیه رویه استفاه کرد من از آب آلبالو استفاده کردم که این رنگی شد . یک قاشق شکر و یک قاشق آرد ذرت رو با یک لیوان آب میوه حرارت بدین . بعد از چند دقیقه رنگ شربت شفاف میشه . شربت را هم بزنید تا غلیظ بشه . وقتی به اندازه کافی غلیظ شد از روی آتش بردارین و بذارین خنک بشه . دور کیک رو میتونین با فویل ببندین و یک لبه ایجاد کنین که وقتی رویه رو به کیک اضافه میکنین از لبه هاش آویزون نشه . بعد کیک رو در یخچال میگذاریم تا رویه اش ببنده . دور کیک رو خامه میزنیم و دیگه بعدش به سلیقه هر کسی بستگی داره . میتونه همینطوری ساده باشه و یا هر بلای دیگه ای که دلتون خواست سرش بیارین .
:دی
من هم خردادی هستم با تفاوت یک روز