همیشه فکر میکردم درست کردن کیک پنیرخیلی سخته و یک تخصص خاصی میخواد . اما اشتباه میکردم . درست کردنش خیلی هم آسونه . چند روز پیش رفتم مواد لازم برای ساختن کیک پنیر رو خریدم . دیشب وقتی فهمیدم قراره برامون مهمون بیاد دست به کار شدم و کیک رو درست کردم . با اینکه چند بار دستور ساختشو خونده بودم اما متوجه یک نکته ای نشده بودم . اونم اینکه بعد از اینکه کیک آماده شد باید یک شب تو یخچال بمونه . این شد که مهمونای بدشانسمون فقط به تماشای کیک پنیر بسنده کردن . امروز صبح که بیدار شدیم اولین کاری که کردم رسیدگی به این کیک افسانه ای بود . از نتیجه کار خیلی راضیم و برای تکرارش ایده های جدیدی دارم . قبل از اینکه از کیک امتحان کنم به این نتیجه رسیده بودم که تهیه کیک پنیر به شکل خونگی اصلا به صرفه نیست و گرونتر از آماده اش در میاد اما وقتی کیک رو چشیدم به این نتیجه رسیدم که کیک پنیر واقعی یعنی همینی که تو خونه درست میشه . دلیل ارزونتر بودن کیک پنیرهای حاضری هم همینه . چون معلومه که مثل کیک خونگی توش از مواد خالص استفاده نمیشه . خب لابد میخوایین کامنت بذارین که دستور کیک رو بده . چشم . ................................................................................................. دویست و پنجاه گرم بیسکوییت ساده .
صد و بیست گرم کره نرم شده .
سه عدد تخم مرغ . هفتصد و پنجاه گرم کرم پنیر .
دویست و بیست گرم شکر نرم .
صد و هشتاد گرم خامه .
شصت میلی لیتر آبلیمو .
دو قاشق چایی خوری پوست لیموی رنده شده .
بیسکوییت ها رو با دستگاه خرد کن حسابی خرد و نرم کنید . وقتی کاملا نرم شدن کره رو به بیسکوییت ها اضافه کنید و دوباره با دستگاه حسابی مخلوطشون کنید . خمیر نرمی که به دست میاد رو ته قالب گرد بیست و دو سانتیمتری که کف آن را با فویل پوشانده اید پخش کنید و با پشت قاشق جوری خمیر را پخش کنید تا کف و دیواره های قالب رو بپوشاند . قالب را نیم ساعت در یخچال قرار دهید . فر را روشن کنید و روی درجه خیلی کمی بگذارید گرم شود . تمام مواد باقی مانده را به کمک همزن الکتریکی با هم مخلوط کنید تا مایع نرمی به دست آید . این مخلوط را داخل قالب بریزید و به مدت یک ساعت در فر با درجه کم قرار دهید . بعد از یک ساعت فر را خاموش کنید و در آن را نیمه باز بگذارید و اجازه دهید کیک همانجا خنک شود . وقتی کیک خنک شد آنرا برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید . فراموش نکنید که این کیک خیلی سنگینه و این مقدار کیک واقعا برای دوازده تا چهارده نفر بسه .
niki joon manzooret az cream panir hamoon panir khamei hast ya oon panir ha ke too tiramisoo mirizan? mrici ke dastooresho nevshti. zahersh ke fogholade bood, motmaenan tamesh ham ali boode.
man ba ejazeh recipe roo print gereftam ke hatman dar avalin forsat az roosh dorost konam... man asheghe Cheese cake-am va hamishe fkr mikardam ke dorost kardanesh bayad kheyli sakht bashe... mamnoon babate dastore pokht!
حیف که من فر ندارم وگرنه درست می کردم . حتماً باید برام درست کنی . به به . عالیه !
با توجه به ذائقه ايراني كه معمولاً شيرين و شور را در كنار هم نمي پسنده طعم كيك پنير را چه جوري معرفي مي كني؟
va shoam estefadeh kardin
خانمم می پرسند درجه فر را روی چه حرارتی تنظیم کنیم؟درجه کم یعنی چقدر؟؟