میدونستم که این پست هم مثل همه پستهای شکمی دیگر با اقبال روبرو میشه .
کیک های پنیری که از شیرینی فروشی ها میخریم معمولا شیرین تر ساخته میشوند به همون دلیل که خیلی از ذائقه ها مزه شور و شیرین رو با هم کمتر میپسندند . البته خیلی بستگی به کشور و سلیقه عموم داره . مثلا در ایران بیشتر کیک های پنیر شیرین هستند به طوری که همیشه این سوال در ذهن به وجود میاد که این کجاش پنیر داره ؟ چرا پس مزه پنیر نمیده ؟ در امارات هم کیک های پنیر شیرین تهیه میشوند باز هم به همان دلیل ذائقه شیرین پسند عموم .
در مورد کشورهای اروپایی خیلی تجربه ای ندارم . هیچوقت به کیک های پنیرشان دقت نکرده ام . اما حدس میزنم کمتر شیرین باشند .
در نهایت کیک پنیر کیکیه که معمولا مخاطب خاص خودش رو داره . تعداد کسانی که کیک ( از انواع خامه ای و ساده و ... ) دوست نداشته باشند خیلی کمتره به نسبت کسانی که کیک پنیر دوست نداشته باشند .
کرم پنیرکه در تهیه این کیک استفاده میشه اسمش* دقیقا با انگلیسی همینه . اینکه آیا همان پنیر خامه ایست یا نه ، باید بگم نه . دقیقا همان پنیر خامه ای نیست . ازین پنیرهای پروسس شده ست . اما من شخصا تصمیم دارم دفعه بعد با پنیر خامه ای این کیک رو درست کنم . فکر نمی کنم اتفاق بدی بیافته .
کرم پنیر یا پنیرهای خامه ای انواع مختلف دارند . یعنی کارخونه های مختلفی اونا رو تولید میکنند حالا اینکه کدومش بهتره دیگه خیلی سلیقه ایه و باز بستگی داره به اینکه چه چیزایی دم دستتون باشه .
در مورد پخت کیک پنیر در ماکروویو هم هیچ اطلاعی ندارم .
................................................................................................
* Cheese Cream
اگر بخواهیم ماکزیمم برای 6 نفر این کیک رو بپزیم باید مواد رو نصف کنیم؟!
کره ی نرم شده کره ی آب شده است؟
(من همیه فقط کیک آماده رو شیر و تخم و مرغ زدم و پختم.برای همین اصلا بلد نیستم کیک بپزم)
rozaayeh jomeh aks nemizashti mageh :) , khosh bashin